top of page
  • Διαβάζοντας Μεγαλώνω

Καινοτομία, εργαλεία και υπηρεσίες βιβλιοθηκών: η πρόκληση COVID-19 (Webcast)

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, στις 18.00, θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο μέρος του webcast με τίτλο «Καινοτομία, εργαλεία και υπηρεσίες βιβλιοθηκών: Η πρόκληση COVID-19». Η εκδήλωση οργανώνεται από την Οργανωτική Επιτροπή Ενίσχυσης Βιβλιοθηκών (ΟΕΕΒ), στην οποία συμμετέχει από το 2017 και το ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΩ.


Το webcast απευθύνεται στους επαγγελματίες των βιβλιοθηκών και στόχος του είναι η παρουσίαση πρακτικών και υπηρεσιών που αποδείχτηκαν αποτελεσματικές κατά την διάρκεια της πανδημίας.


Στην εκδήλωση συμμετέχουν με ομιλίες η Ανθή Κατσιρίκου, Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης, και τρεις πρώην Πρόεδροι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ενώσεων Βιβλιοθηκών (IFLA): η Claudia Lux από τη Γερμανία, Πρόεδρος IFLA 2007-2009, η Ingrid Parent από τον Καναδά, Πρόεδρος IFLA 2011-2013, και η Ellen Tise από τη Νότια Αφρική, Πρόεδρος IFLA 2009-2011. Την συζήτηση θα συντονίσει η Τόνια Αράχωβα, εκλεγμένη Πρόεδρος της IFLA για την διετία 2023-2025.


Το Ίδρυμα Ευγενίδου, ως μέλος της ΟΕΕΒ, έχει αναλάβει τη φιλοξενία και την τεχνική υποστήριξη του webcast. Οι ομιλίες και οι ερωτήσεις θα γίνουν στην αγγλική γλώσσα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η εγγραφή γίνεται στο σύνδεσμο


Το webcast θα μεταδίδεται ζωντανά στο κανάλι του Ιδρύματος Ευγενίδου στο YouTube με δυνατότητα ταυτόχρονης υποβολής ερωτήσεων.


Υπάρχει δυνατότητα χορήγησης βεβαίωσης συμμετοχής με αποστολή αιτήματος στο lib@eef.edu.gr.



29 views0 comments
bottom of page